Årets Fondbolag 2023

Vi är oerhört stolta över att kunna tillkännage att vi har blivit tilldelade priset för årets fondbolag 2023 av Privata Affärer. Denna prestigefyllda utmärkelse är ett erkännande av vårt dedikerade arbete och vår framgångsrika förvaltning under det gångna året.

Riskinformation: Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr.

Årets Sverigefond 2023 – PriorNilsson Sverige Aktiv

Upptäck möjligheterna med Sverige Aktiv – den har givit våra kunder en långsiktig och framgångsrik investering!

Varför välja Sverige Aktiv?

Sverige Aktiv har funnits sedan 2012 och har framgångsrikt levererat resultat över tid. Om man tror på potentialen hos svenska bolag och värdesätter en aktiv förvaltning, är Sverige Aktiv ett bra val för en långsiktig investerare. Med en noggrant utformad strategi ger fonden dig möjlighet att bygga upp en stabil och växande portfölj över tid.

Tron på svenska aktier:

Sverige Aktiv fokuserar på att investera i stora svenska börsbolag, vilket ger dig exponering mot den robusta och innovativa svenska marknaden.

Erfaren förvaltning:

Förvaltningen av Sverige Aktiv  har förvaltarna Torgny Prior och Martin Lindqvist vid rodret. Deras gedigna erfarenhet och expertis inom den svenska marknaden ger en välgrundad och strategisk förvaltning av fonden.

Aktiv förvaltning:

Vi tror på att aktivt söka efter de bästa investeringsmöjligheterna. Genom att kontinuerligt övervaka och anpassa portföljen kan vi optimera avkastningen och minimera riskerna, vilket skapar en dynamisk och hållbar tillväxt för våra investerare.

Årets Alternativa Placering 2023 – PriorNilsson Yield

PriorNilsson Yield, en hedgefond som inte bara erbjuder trygghet och låg risk, utan också strävar efter att ge dig några procent högre avkastning än den riskfria räntan.

Med en imponerande track record sedan starten 2002 och förvaltad av den erfarne PO Nilsson, är detta ett väldigt bra alternativ för dig som söker stabilitet till låg risk i din portfölj.

Lägre riskprofil:

Med en tydligt lägre riskprofil är PriorNilsson Yield ett utmärkt val för investerare som prioriterar trygghet i sina placeringar. Varje position i fonden är noga balanserad med en unik hedge för att reducera risk och säkerställa stabilitet.

Avkastning:

Målsättningen att över tid ge några procent högre avkastning än den riskfria räntan gör PriorNilsson Yield till ett bra alternativ till räntefonder. Fonden investerar med fokus mot svenska bolag och strävar efter att skapa en positiv avkastning oberoende av marknadsutvecklingen.

PriorNilsson Yield en välbalanserad portfölj som diversifierar risken och ökar chanserna för långsiktig framgång.

PriorNilsson Fonder har under de senaste åren vunnit många fina priser för sin förvaltning och har fått pris som årets fondbolag vid tre tillfällen

 

 

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr.

Förvaltare

Torgny Prior

Förvaltare Idea och Sverige Aktiv. Grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

PO Nilsson

Förvaltare Yield och Realinvest. Grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

Martin Lindqvist

Förvaltare av Evolve samt medförvaltare Idea och Sverige Aktiv. Har en masterexamen i redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Bli kund

Du kan bli kund hos oss direkt genom vårt formulär här på hemsidan, eller via en utskrivbar blankett.
Alternativt hör du personligen av dig till oss så hjälper vi dig vidare.