Om oss

Styrelsen

I styrelsen för Prior & Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB sitter följande personer:

Torgny Prior

Förvaltare av Sverige Aktiv och Idea. Tidigare bl a finansdirektör på Riksbankens Jubileumsfond. Grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

PO Nilsson

Förvaltare av fonderna Realinvest och Yield. PO var verksam hos Alfred Berg fram till våren 2002 och är grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

Lars-Ove Wijk

Verkställande direktör. Examen från Internationella ekonomlinjen vid Linköpings Universitet. Lars-Ove är sedan 2002 VD och styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB, samt delägare i Prior&Nilsson och Partners AB. Sitter i Malmö.

Dan Brändström

Styrelseordförande, född 1941. Mellan 1993-2006 var Dan VD för Riksbankens Jubileumsfond. Dan är bl a ordförande i Linnéuniversitetets styrelse, Wenner-Gren Stiftelsernas styrelse och Bildmuséet i Umeå.

Bertil Villard

född 1952. Delägare och advokat på advokatfirman Vinge KB. Bertil är styrelseordförande i Landsort Care II och III AB. Han är styrelseledamot i AB Novestra (publ.), Auriant Mining AB (publ.), Cleanergy AB, Mercuri International AB och Voddler Group AB.